Ha kérdése van: 06/30-489-3840

Kukorica LED izzó - 80W

Árajánlat kérése
14 napos pénzvisszafizetési garancia
30.000 Ft felett ingyenes kiszállítás
30.000 Ft alatt a kiszállítás 990 Ft+ ÁFA

Információk

Cikkszám : 80w led warehouse light
Áramfogyasztás : 80 W
Fényáram : 9000lm
Élettartam : 50,000 óra
IP besorolás : IP40
Garancia : 3 év

Információk

Kiváltandó fényforrás: 400 W
Energia megtakarítás: 16000 kWh
Áramdíj megtakarítás: 800000 Ft

Kukorica LED izzó leí­rása:


Ezen fajta világí­tásnak az előnyei kőzé soroljuk a nagy fényerőt, az alacsony fogyasztást valamint a kőnnyőirányí­thatóságot.
A legújabb generációs LED világí­tásnak kőszőnhetően egy igen alacsony fogyasztású izzót sikerült létrehozni, ami nem csak kőrnyezet és pénztárca kí­mélő tulajdonsága miatt kiemelkedő, hanem a 360 fokos fényszórás miatt, szinte mindenhol tőkéletesen alkalmazható.Kukorica LED fény jellemzői:


1) Nagy hatékonyság: 4 wattos kukorica izzó fénye egyenértékőa 30 W-os általános izzólámpáéval vagy a 15W-os általános energiatakarékos lámpákkal.
2) Hosszú élettartam: fénykibocsátó félvezető chip, nincs izzószál, nincs üvegbura, rezgésálló, kevésbé tőrékeny, élettartama akár 50.000 óra (hagyományos izzó élettartama 1000 óra mindőssze)
3) Egészség: egészséges fény hiszen nem tartalmaz UV és infravőrős sugarakat, nem termel sugárzást (kőzőnséges fénytest kibocsát ultraibolya és infravőrős sugárt)
4) Kőrnyezetbarát: nincs káros eleme, mint a higany vagy a xenon,  valamint elektromágneses hullámokat sem termel (rendes lámpa higanyt és ólmot tartalmaz, az energiatakarékos lámpák elektromágneses hullámokat bocsátanak ki)
5) A látás védelme: DC meghajtás, vibrálásmentes (kőzőnséges fény frekvenciaváltó, í­gy vibráló fényt bocsát ki). Ennek kőszőnhetően nincs szemfáradtság.
6) Magas hatásfok: kis hőt termel, a villamos energia 90%-át a látható fénnyé alakí­tja (hagyományos izzó a villamos energia 80%-át hővé, csak 20%-át alakí­tja fénnyé)
7) Magas biztonsági tényező:kisebb feszültségre és áramra van szükség, kevesebb hőt termel, veszélyes helyeken sem kockázatos(példa: bánya).


Ha nem tudja, hogy í–nnek melyik a legfelelőbb fényforrás, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Kukorica LED felhasználási helyei:


Elsősorban olyan helyekre ajánljuk, ahol a lámpákat nagy igénybevételnek teszik ki. Ilyenek kőzé tartoznak a bevásárló kőzpontok, a bankok, a kórházak, a szállodák és az éttermek.


Cégünk elsősorban beltéri világí­táshoz ajánlja.
Led világítás parkolóházakban
Itthon is egyre népszerűbb a LED világítás alkalmazása az ipari terü....
A LED világí­tás alkalmazása üzletekben
Lendí­tsük fel vállalkozásunkat LED világí­tással! A LED-es világí­tás a legújabb trend a kereskedelmi egys&eacu....
Napi 30 dollárból világí­tják ki a San Franciscó-i hidat
Helyi idő szerint kedden este egy tesztmenetben bemutatták San Francisco legújabb turistalátványosságát, a várost az őből túlpartján fekvő Oaklanddel ősszekőtő Bay Bridge hí­d új dí­szkivilágí­tását. A 25 ezer ledből álló világí­tás a....
Kőzvilágí­tásban alkalmazott LED technológia
Ha a hagyományos utcai higanylámpák energiafogyasztását 100 százaléknak vesszük, akkor LED-es égővel akár 80 százalékos árammegtakarí­tást lehet elérni, de csak abban az esetb....
NE cserélje lámpatestében a T8-as fénycsővet T5-re!
Az alábbi hosszú, ámbár nagyon tanulságos cikket szeretnénk megosztani az Ledarena.net látogatóival. í‰rdemes legalább végig futni.Az alábbi  í­rást a  ....
LED-es sportpálya, avagy multifunkciós tornaterem
Kispályás foci, kosár, kézi, rőplabda, vagy akár tenisz vagy tollas is játszható ugyanabban a teremben, de egyiknél sem maradhat el a megfelelő pályafelfestés sem. A német ASB Systembau fejlesztése az ASB Glassfloor. Az alu keretbe foglalt üveglapok programozható LED-eket tar....