Ha kérdése van: 06/30-489-3840

A LED világí­tás alkalmazása üzletekben

Dátum: 2013/07/19

Lendí­tsük fel vállalkozásunkat LED világí­tással!

A LED-es világí­tás a legújabb trend a kereskedelmi egységek tulajdonosai kőzőtt. Ruházati boltok, mőzaki üzletek vagy éppen a nagy élelmiszer láncok előszeretettel használják a világí­tást vevő csalogatónak, vagy éppen vásárlást ősztőnzőnek.

Megfelelő szakemberek és beszállí­tók segí­tségével érik el a kí­vánt hatást. Ez esetben a kí­vánt hatás nem más mint a bevétel nővelése. Mindezt a fény segí­tségével.

 

Az egyik legfontosabb momentum egy boltban, a termék helyes elhelyezése, valamint a megfelelő megvilágí­tás. A szuper valamint a hiper marketek tőbb millió dollárt kőltenek évente arra, hogy a statisztikákat figyelembe véve úgy alakí­tsák ki az üzletet, hogy minnél nagyobb profitit tudjanak elérni.


A megfelelő világí­tás segí­t meghozni a vásárlási kedvet, valamint ahogy a mondás is tartja, "jó szí­nben feltüntetni "a terméket

Megannyi tanulmány bizonyí­tja, hogy a megfelelően beállí­tott világí­tás 73%-ban segí­t az értékesí­tésben. í‰ppen ezért a multi cégek komoly erőfeszí­tést tesznek azért, hogy tőkéletesí­tsék a világí­tási rendszerüket.

 

Amennyiben már í–n is hallott erről, és elhatározta magát, hogy szeretné forgalmát a világí­tás profi megtervezésével nővelni, a legjobb megoldás a LED világí­tás.

Az elsődleges előnye a lednek, az alacsony fogyasztás, és a fény irányí­thatósága.

 

A legújabb tanulmányok szerint a megfelelő led világí­tás segí­t abban, hogy a vásárlók tőbb pénzt hagyjanak a boltokban.
Azonban figyelni kell arra, hogy milyen a fény intenzitása, a kontraszt és a szí­n.

 

Kőrnyezet megvilágí­tás: ha a teljes ügyfélteret megfelelően világí­tjuk meg, az segí­t abban, hogy az ügyfelek tőbb időt tőltsenek a vásárló térben. Ennek a legnagyobb előnye, hogy az eladók tőbbet tudnak foglalkozni az ügyféllel, és nagyobb százalékban tudnak értékesí­teni. íltalában olyan helyeken használják ezt a technikát, ahol négyértékőárút értékesí­tenek és éppen ezért a vásárló meggyőzésére tőbb időt kell szánni. Drága számí­tástechnikai boltok, márkás ruházati boltok. 
<span class="Ilyen megvilágí­tásra ajánljuk: led panel, led cső, led őbőlfény, beépí­thető led világí­tás

 

Irányí­tott megvilágí­tás: ennek lényege, hogy egy-egy bizonyos termékre hí­vjuk fel a figyelmét a vásárlónak. Ezt a megoldást szokták vegyí­teni a kőrnyezet megvilágí­tással is. Ebben az esetben a szí­nárnyalatokkal játszanak a szakértők. A lényege, hogy a vásárlóban olyan érzést kell kelteni, hogy a megvilágí­tott tárgy elengedhetetlenül fontos a mindennapi életben.
Ruházati kiegészí­tőket, ékszereket illetve telekommunikációs eszkőzőket(prémium minőségő szoktak megvilágí­tani.
Ilyen megvilágí­tásra ajánljuk: led spot, led szalag

 

Perem világí­tás: A terek megfelelő kiemelésére szolgál. Eleganciát és stí­lust teremt. í‰ppen ezért nem csak üzlethelyiségek, éttermek, hanem otthonok dí­szvilágí­tására is használják.

Ilyen megvilágí­tásra ajánljuk: led szalag, led cső

 

Polc világí­tás: í‰rtékes alkotások, kőnyvek, nagy értékőtermékek illetve fényképek megvilágí­tására használják. Kőnnyen telepí­thető üveg, fém vagy fa polcok.

Ilyen megvilágí­tásra ajánljuk: led szalag, led cső

 

A megfelelő világí­tás kiválasztása a speciális igényektől függően változhat. Mivel befektetésről van szó, a kőltségvonzata sem elhanyagolható, bár mindenképpen rővid távon megtérülő beruházás a világí­tás korszerőí­tése.

Led világítás parkolóházakban
Itthon is egyre népszerűbb a LED világítás alkalmazása az ipari terü....
A LED világí­tás alkalmazása üzletekben
Lendí­tsük fel vállalkozásunkat LED világí­tással! A LED-es világí­tás a legújabb trend a kereskedelmi egys&eacu....
Napi 30 dollárból világí­tják ki a San Franciscó-i hidat
Helyi idő szerint kedden este egy tesztmenetben bemutatták San Francisco legújabb turistalátványosságát, a várost az őből túlpartján fekvő Oaklanddel ősszekőtő Bay Bridge hí­d új dí­szkivilágí­tását. A 25 ezer ledből álló világí­tás a....
Kőzvilágí­tásban alkalmazott LED technológia
Ha a hagyományos utcai higanylámpák energiafogyasztását 100 százaléknak vesszük, akkor LED-es égővel akár 80 százalékos árammegtakarí­tást lehet elérni, de csak abban az esetb....
NE cserélje lámpatestében a T8-as fénycsővet T5-re!
Az alábbi hosszú, ámbár nagyon tanulságos cikket szeretnénk megosztani az Ledarena.net látogatóival. í‰rdemes legalább végig futni.Az alábbi  í­rást a  ....
LED-es sportpálya, avagy multifunkciós tornaterem
Kispályás foci, kosár, kézi, rőplabda, vagy akár tenisz vagy tollas is játszható ugyanabban a teremben, de egyiknél sem maradhat el a megfelelő pályafelfestés sem. A német ASB Systembau fejlesztése az ASB Glassfloor. Az alu keretbe foglalt üveglapok programozható LED-eket tar....